Kirjavinkkariyhdistys aloittaa vuoden 2014 komeasti, sillä 28.2. juhlistetaan Tampereella Kirjavinkkariyhdistyksen 5-vuotista taivalta. Juhlaohjelmaa riittää komeasti koko päivän ajalle. Juhlapäivän aloittaa yhdistyksen järjestämä kevätseminaari, joka pidetään Tampereen Metsossa klo 9.30–16. Koulutuspäivässä ääneen pääsevät ainakin Marja-Leena Mäkelä, Greta Hansen-Haug, Elisa Harjunpää sekä vinkkariyhdistyksen puheenjohtaja Markku Kesti. Puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on paneelikeskustelu, jota tulee johtamaan Päivi Heikkilä-Halttunen. Koulutuspäivä tulee päättymään Kirjavinkkariyhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen.

Päivän ohjelma on alkulämmittelyä varsinaista juhlaa varten. Vinkkariyhdistys on varannut juhlapaikaksi Kulttuuritalo Telakan, jossa illan juhlaohjelma alkaa kello 19.00. Luvassa on mm. juhlapuhujia, baari- sekä erotiikkavinkkausta ja tietenkin yllätysesiintyjä. Iltaohjelmaan ei kuulu ruokailua, mutta halutessaan voi ilmoittautua yhteiseen ruokailuhetkeen Telakalla klo 18. Vinkkariyhdistys hoitaa pöytävarauksen seurueelle ennakkoilmoittautumisten mukaan. Ruokailu on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.

Täydellinen ohjelma ja aikataulut sekä päivän että illan osalta valmistuu ensi viikon aikana. Heti kun ohjelmat ja aikataulut on lyöty lukkoon, niistä tiedotetaan tarkemmin. Nyt kuitenkin kannattaa merkitä kalentereihin ylös juhlapäivämäärä 28. helmikuuta. Ilmoittautumisia otetaan vastaan vinkkariyhdistyksen sähköpostiin osoitteeseen: [email protected]. Juhlavieraaksi tulee ilmoittautua viimeistään perjantaina 21.2.. Ilmoittautumisviestissä tulee käydä ilmi otatko osaa: 1) koulutuspäivään 2) ruokailutilaisuuteen Telakalla 18-19 3) iltajuhlaan.

Tervetuloa mukaan juhlistamaan 5-vuotiasta Kirjavinkkariyhdistystä!

Terveisin
Tiedottaja-Esko