Kesälomalla on lopuillaan, mutta kyllä se on ehtinyt vaikuttaa. Kolmannella kerralla muistin oikeat tunnukset tänne blogiin. Saa nähdä, miten käy työsähköpostin kanssa...

Mitä kirjavinkkari miettii, kun viimeisiä päiviä viedään lomalla? VAATTEITA.
Siis mitä mä laitan päälleni?!!? Siinä suurin kysymys, kun maanantaina palaan töihin. Ne, jotka minut on livenä nähneet, eivät ihmettele moista asennetta. Ne, jotka eivät ole nähneet voivat siis kuvitella vielä, että se näkyisi päälle, että olen miettinyt asuani. No joo, mutta neljä viikkoa verkkareissa, saappaissa ja meikittä ja tukka ponnarilla on tehnyt tehtävänsä. Pelottaa..

Oikeastaan mietin tätä asiaa kyllä (hiukan) syvällisemminkin.
Olen kai tunnettu siitä, että kun minua katsoo, sitä todella miettii, mitä ihmette tuolla on päällä.
Nyt kun on ollut monta viikkoa poissa töistä, tulee tietenkin olo, että haluaa tämän kuuluisan sisääntulon tehdä jotenkin hienosti. Ja pointti on se, että kun mää löysin niin ihana mekon lomalla. Ja kun se on lyhyt. Kun se on oikeastaan ostettu Peppi-lookia varten. Mutta kun mää niin haluaisin laittaa sen päälle.

Onko olemassa joku sääntö, että kirjastossa työssäolevan pitää sointua tapettiin? Saako olla lyhyt hame? Saahan edes lasten ja nuorten osastolla pukeutua hiukan värikkäämmin. Joohan. Minusta se on melkein sellainen asia, että voisi työsopimuksessa olla ehtona. Siis niin päin, että pitää näkyä.

Taistelen tätiyttä vastaan. Siis sellaista hyss-hyss-tätiyttä vastaan. Käyn taistoa vaatteillani ja tyylilläni.

Mutta mitä mieltä te, mitä kirjastossa pitää olla yllä?