Kirjavinkkariyhdistys julistaa Kirjavinkkariviikot alkaneiksi. Viime vuonna meillä oli Vinkkarimaraton, nyt mennään rennosti Vinkkariviikkojen merkeissä. Kirjavinkkariyhdistyksen hallitus julistaa Kirjavinkkariviikot avatuiksi virallisesti Kirjaset-tapahtumassa Sastamalassa 13.11. ja tapahtuma-aika jatkuu aina 28. marraskuuta saakka. Tänä vuonna teemana on kirjavinkkaus sosiaalisessa mediassa Kirjavinkkariyhdistys haastaa kaikki mukaan jakamaan vinkkejä Facebookissa, Twitterissä, kirjastojen kotisivuilla ja niin edelleen. Kirjavinkkariyhdistys vinkkaa itse joka päivä Facebookissa ja kaikki yhdistyksen vinkit kootaan myöhemmin tänne vinkkariblogiin.

Mukaan on ilmoittautunut jo ainakin Pyhäjoen kirjasto joka osallistuu Kirjavinkkausmaratoniin esittelemällä yhden kirjan joka arkipäivä 8. - 26.11. Areenoina ovat pääkirjasto, Pyhäjoen kunnankirjaston sivu Facebookissa sekä kirjaston kotisivu www.pyhajoki.fi/kirjasto.

Mikäli vinkkauksenne eivät pysy Intenetissä, vaan lipsahtelevat todellisen maailman puolelle, älkää hätääntykö vaan jatkakaa reippaasti vinkkaamista. Vinkkaaminen on kivaa areenasta riippumatta.

markku-setä

P.S. Vinkatkaa toisillenne