Pientä raporttia juuri päättyneestä Oulun aluekoulutustapahtumasta. Virallisen ohjelman löydät täältä vinkkarikoulutus.vuodatus.net/blog/2751329/villiinny-vinkkaamisesta-11-2-2011-oulussa/

Päivän aloitimme, kuinkas muutenkaan, pienellä lämmittelyllä eli kirjavinkkariyhdistyksen hallituksen väki, tällä kertaa Reetta, Markku, Mervi ja Arja, muistuttivat mieliin, mitä se vinkkaus nyt olikaan. Kimpassa on aina kivempaa ja niin tässäkin tapauksessa. Mervi oli raahannut kirjat paikalle ja vinkkarit kertoivat suunnilleen, mitä mieleen tuli. Yhdessä ja erikseen.

Alkuperäisestä ohjelmasta poiketen Arja kertoi vinkkauskokemuksistaan sekä siitä, miten sen työpaikalla saa järjestettyä niin, että työtä jaksaa tehdä vuodesta toiseen.

Äänenkäytössä ja äänenhuollossa meitä opasti Reija Loukusa-Ahonen. Opimme mm. hyvin rentouttavan isäntämies-asennon, jossa saa varmasti jännitykset pois ennen vinkkaussessiota.

 

Tämän jälkeen oli vuorossa Kumuki-vinkkaus eli Minna Huuskonen, erikoiskirjastonhoitaja, Espoon kaupunginkirjasto, Antti Nieminen, pedagoginen informaatikko, Espoon kaupunginkirjasto, Tiina Vallo, erikoiskirjastonhoitaja, Espoon kaupunginkirjasto kertoivat, mitä he oikein tekevät ja miten he sen tekevät.

Hannele Puhtimäki ja Jaana Savela keskittyivät sitten Seinäjoen kirjastossa tehtyyn aikuisvinkkaukseen.

 

Lopuksi hoisimme yhdistyksen virallisen kokouksen pois alta ja siellä valittiin mm. uusi hallitus, jonka löydät näiltä sivuilta.

Kiitos kaikesta kaikille.
Päätän raportin isän työhuoneelta ja annan Markku-sedän tehdä omat kommenttinsa, näihin sanoihin, Arja-täti