Syksyn vinkkarikoulutus järjestetään perjantaina 1.12.2017. Tällä kertaa koulutus on Rauman pääkirjastolla (Alfredinkatu 1). Luvassa on esiintymistaitopaja (mm. äänenkäytön harjoituksia) aamupäivällä sekä sisältörikas iltapäivä runouden ja aikuisten kertomakirjallisuuden parissa.

 

Aikataulu (muutokset mahdollisia):

 

9.10 – 9.15         Kirjavinkkariyhdistyksen alkusanat, tervetuloa

9.15 - 11.45         Aleksi Kumpula, esiintymis-workshop (tauot miten sovitaan )

11.45 - 12.40     lounastauko

12.40  - 13.50    Timo Myllymäki, Runovinkkaus

14.00- 14.20         kahvitauko

14.20-15.30         Anneli Näätänen, Aikuisten kertomakirjallisuuden sisältöjä

 

Aamupäivän kouluttajana toimii Aleksi Kumpula joka opettaa päivätyönään Rauman Kansalaisopistossa teatteria. Sisällöistä runovinkkausosuuden pitää Timo Myllymäki ja aikuisten kertomakirjallisuuden Anneli Näätänen, jonka vinkkiblogin löytää osoitteesta http://annelinlukuvinkit.blogspot.fi/

 

Omalla autokyydillä tuleville huomioksi että pääkirjaston ja kaupunginteatterin parkkipaikalla on 4 tunnin pysäköintiaika, mutta Alfredinkadun varrella on muuten pysäköintipaikkoja, joiden pysäköintiaikaa ei ole rajoitettu. Samaten autoilijoille tiedoksi että Aittakarinkadun ja Hankkaritien risteyksessä tehdään katutöitä, joten on parempi kulkea Nortamonkadun kautta.

 

Ilmoittautumiset osoitteeseen [email protected]. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 29.11. Tervetuloa kouluttautumaan!