Missä sitä ollaan oltu

Kaikkihan alkoi siitä, kun Vuodatus -blogialusta vaihtoi omistajaa ja asennus- ja huoltotyöt hieman venähtivät, kun tunnisteet katkesivat ja mekin harkitsimme muuttoa toiselle alustalle. Asia jäi ja Vuodatus korjaili itseään, mutta se säännöllisen kirjoittamisen tapa oli hieman päässyt ruostumaan ja kun töitä ja murheita oli muutenkin yllin kyllin tarjolla niin rappiollehan me olemme tämän tiedotuskanavamme päästäneet.

Mihin ollaan menossa

Mutta ei vuodatusta olla vielä hylkäämässä. Kesällä ei ehkä ole tulossa runsaasti päivityksiä, mutta syksyä kohti on taas tarkoitus kirjoitella juttuja myös tänne eikä vain facebookkiin. Täältä vanhat jutut, vinkkauslistatja muut ovat ensinnäkin paljon helpommin haettavissa kuin fb:stä ja toisekseen täältä voi hakea tietoa ja lukea juttua ilman kirjautumista ja rekisteröintiä.

Mitäpä sitä muuta on mielessä

Tämä blogi on ollut ensisijainen viestintäkanavamme jäsenistöön päin, mutta saamamme palautteen mukaan sitä ei ole aina sellaiseksi mielletty, joten Kirjavinkkariyhdistyksen jäsenet voinevat odottaa, että tiedotamme jatkossa muitakin kanavia käyttäen kuin tätä blogia. Muitakin asioita on suunnitteilla, mutta pidetään nyt kesälomat alta pois.

Vilkas koulutussyksy

Luvassa on ainakin koulutusta syyskuussa Keravalla yhdessä Elyn kanssa ja lokakuulla(?) Seinäjoella yhdessä Kirjastoseuran nuortenkirjastotyöryhmän kanssa. Lisäksi kirjavinkkariyhdistys sai hieman apurahaa ja sehän tarkoittaa lisää koulutuksia! Tällä kertaa teemoja ovat media- ja draamavinkkaus.

Puhis toivottelee kaikille iloista kevättä ja lupaa kirjoittaa pian lisää postia.