Kirjavinkkariyhdistys ry. on 2009 keväällä perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on ajaa erityisesti kirjavinkkarien asiaa. Järjestämme koulutuspäiviä ja edistämme kaikenlaista vinkkarien yhteistoimintaa. Yhdistyksestä saa lisätietoa Kirjavinkkariblogin kautta (esim. yhdistyksen tarkoitus: http://vinkkarit.vuodatus.net/page/yhdistyksentarkoitus ) tai Facebookista ( http://www.facebook.com/pages/Kirjavinkkariyhdistys-ry/197355115440 )

MITÄ JÄSENYYS MAKSAA

Ei paljon mitään. Jäsenmaksu on 25 euroa kolmelta vuodelta eli alle kymppi vuodessa.

KUINKA LIITTYÄ JÄSENEKSI

Helposti. Lähettäkää sähköpostia osoitteeseen kirjavinkkariyhdistys@gmai
l.com. Liittäkää viestiinne: Nimi, osoite (myös työosoite käy), organisaatio, jossa työskentelette tai opiskelette ja sähköposti.
Muistakaa laittaa sellainen sähköposti jota käytätte ihan oikeasti, koska yhdistys lähettää teille ilmoittamaanne sähköpostiin tilinumeron ja viitenumeron (joka on samalla jäsennumeronne). Maksakaa jäsenmaksu käyttäen annettua viitettä!

MITÄ ETUA JÄSENYYDESTÄ ON

Suuria jäsenetuja ei ole, mutta lupaamme jäsenmaksun maksaneille ilmaisen sisäänpääsyn kaikkiin järjestämiimme koulutustilaisuuksiin. Kaikki rahat joita yhdistys saa, käytetään kirjavinkkausasian edistämiseen. Yhdistys ei esimerkiksi maksa kokouspalkkioita tms.