Olen itsekäs ja toivotan itselleni eli Kirjavinkkariblogille hyvää syntymäpäivää. Kaksi vuotta ja yksi päivä sitten kirjoitettiin ensimmäinen postaus tänne ja nyt pikaisesti laskien koossa on 146 kirjoitusta eli noin puolentoista jutun viikkovauhtia olemme saaneet aikaiseksi uusia kirjoituksia. Kiitos kaikille osallisille.

Eilen juhlan huomioiminen jäi siitä proosallisesta syystä, että vietin syntymäpäivää työn merkeissä eli olin Kärkölässä vinkkaamassa. Juhlan kunniaksi kirjat kävivät hyvin kaupaksi. Keskiarvoksi tuli noin kaksi lainaa kuulijaa kohti ja jos niitä parhaita kirjoja olisi ollut enemmän tarjolla, niin olisi voinut mennä paljon enemmänkin. Ongelma oli ennemminkin kirjojen loppuminen niin totaalisesti kesken, että vinkkari joutui taukojen aikana valmistelemaan lennosta uusia vinkkauksia!

Kärkölässä ei ole kai koskaan aiemmin vinkattu ennen kuin itse kävin siellä kaksi viikkoa sitten, joten kysyntä on sen mukaista. Koulun rehtori oli heti kyselemässä miten tästä saataisiin osa pysyvää yhteistyötä ja kun yksi Kärkölän virkailijoista on luvannut yrittää vinkkausta ensi syksynä, niin lupasin hövelisti, että kyllä paikallinen kirjasto hoitaa! Hyvähän minun on lupailla kun en joudu tekemään itse työtä :-p

 

1269604090_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Kiitos kuluneista kahdesta vuodesta, erityisesti kaikille teille jotka ovat kirjoitelleet tänne ja tarjonneet osaamistaan meidän yhteiseksi hyväksi. Toivottavasti voimme vuoden kuluttua juhlia entistäkin virkeämpää ja terhakkaampa blogia. :)

 

markku-setä