Kevät lähestyy huimaa vauhtia ja tuo mukanaan kaikenlaista mukavaa. Tässä teille hieman ennakkotietoa, mitä kirjavinkkariyhdistyksessä olemme keväälle suunnitelleet.

Kirjavinkkariyhdistyksen hallitus on päättänyt osallistua Helmetin pieneen lukuhaasteeseen kokoamalla vinkkejä haasteeseen sopivista kirjoista. Vinkit julkaistaan blogissa, ja niitä tipahtelee blogiin pitkin vuotta viisi vinkkiä kerrallaan. Ensimmäiset vinkit julkaistaan ihan pian.

Blogia ja muita vinkkariyhdistyksen tiedotuskanavia kannattaa seurata tarkalla silmällä tänä keväänä. Olemme nimittäin saamassa yhdistykselle uudet, uljaat ja entistä paremmat nettisivut. Tämä vanha blogi on jo aikansa elänyt ja vähän kömpelö, ja uusilla sivuilla saamme kaiken yhdistykseen liittyvän informaation paremmin esille. Myös visuaalinen ilme uudistuu.

Keväällä on luvassa myös jokavuotiseen tapaan yhdistyksen kevätseminaari ja vuosikokous. Siitä lisätietoa seuraa myöhemmin. Ja kesällä häämöttää jo vuoden kohokohta, kirjavinkkarileiri, jonne toivomme tietysti runsasta osanottoa!

pj. Minttu