(päivitetty 26.1.)

Hei!

Kirjavinkkariyhdistys järjestää jo perinteeksi muodostunut kevätseminaarinsa tällä kertaa perjantaina 12.2. Espoon Entressessä. Tällä kertaa puhutaan erityisesti vinkkauksesta käytännön tasolla. Tervetuloa kaikki mukaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy eikä yhdistyksen jäsenyys ole osallistumisen ehtona. Kirjavinkkariyhdistys järjestää seminaarin lopuksi yhdistyksen esittelytilaisuuden ja pitää sääntömääräisen vuosikokouksensa. Ilmoittautuminen seminaariin sähköpostitse kirjavinkkariyhdistys(at)gmail.com 5.2. mennessä.


Ohjelma

9.00-9.30 Kahvit

9.30-10.30 KuMuKi-vinkkaus. Minna Huuskonen, Antti Nieminen ja Tiina Vallo esittelevät KuMuKi -vinkkausta.

10.30-11.15 Ovatko sensuroidut sarjakuvat lapsille vaarallisia? Mitä sarjakuvaa voi suositella lapsille? Onko jotain sarjakuvaa jota lapset eivät saisi lukea? Helsingin sarjakuvafestivaalien tuottaja Otto Sinisalo puhuu sarjakuvista ja sensuurista.

11.15-12.15 Lounas. (omakustanteinen)

12.15-13.00 Kimppavinkkausta Entresseen nuorille, vinkkareina yhdistyksen hallitus. Tarjolla vinkkausta yksin ja yhdessä, 1.-9. -luokille, perinteisellä ja vapaalla tyylillä. Myös sarjakuvavinkkausta ja kimppavinkkausta. Paljon vinkkausta tarjolla!

13.00-13.30 Kahvitauko ja keskustelua kirjavinkkauksesta.

13.30-14.30 Kirjavinkkariyhdistyksen esittely + sääntömääräinen vuosikokous

14.30- Entressen esittely (alkaa heti vuosikokouksen loputtua!)

 

Tervetuloa kaikki kirjavinkkauksesta kiinnostuneet!!!

 

markku-setä

 

Edit: Ohjelma alkaa varmistumaan. Vielä ei ole varmaa, mitä ryhmiä on paikalla iltapäivän näytösvinkkauksessa, mutta tarkoitus olisi saada paikalle kaksi ryhmää alakoululaisia ja yksi yläkoululaisia. Vinkkaamaan ovat lupautuneet ainakin pj eli Markku (Sarjakuvavinkkausta yläkouluille ja ryhmävinkkausta alakoululaisille), vpj eli Arja-täti (Ainakin alakouluvinkkausta, muutakin tarpeen mukaan), rahasto-Reetta (Kauhua, ryhmävinkkausta alakouluille), sihteeri-Jaana (Yläkouluille?), Terhi (?). Tarkoitus olisi, että kolme vinkkausryhmää pyörisi yhtä aikaa ja vinkkaajat vaihtaisivat lennosta paikalta toiselle.

Muistakaa myös, että yhdistyksen kokouksessa valitaan Kirjavinkkariyhdistyksen hallituksen jäsenet kuluvalle vuodelle ja kerrotaan mitä koulutussuunnitelmia on luvassa. Sen verran kuitenkin ennakkoa, että meillä on jo ainakin kolme alueellista vinkkauskoulutusta suunnitteilla tälle vuodelle!