Kirjavinkkausmaraton – koko Suomi vinkkaa!

7.11.2009 räjähtää koko Suomi vinkkaamaan kolme viikon ajaksi.
Sastamalan Kirjaset-tapahtumassa on mukana Kirjavinkkariyhdistys ja lupaa pitää vinkkauksen puolta – ja kertoa muutaman vinkin!


7.-27.11.2009 eri puolilla Suomea vinkataan kirjoja: lapsille, aikuisille, koulussa, päiväkodeissa, seurakunnissa, missä vain keksitäänkään. Ja kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille, seuraa siis, mitä sinun paikkakunnallasi tapahtuu.

Kirjavinkkariyhdistys toimii koordinaattorina tässä tapahtumassa.

Ilmoita oma vinkkaustapahtumasi mukaan. Se voi olla koko päivän projekti tai yhden tunnin vinkkaus koululuokalle. Rajana on ainoastaan se, että vinkkaus tulee olemaan julkinen tapahtuma, jonne voi tulla kuka tahansa kuuntelemaan. Joten jos vinkkaat koululuokassa, muista ilmoittaa asiasta opettajalle.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoita kirjavinkkariyhdistykselle [email protected] seuraavat tiedot

Päivämäärä ja aika

Paikkakunta, osoite

Kuka vinkkaa

Kenelle vinkkaus on tarkoitettu

Yhteyshenkilön tiedot

Kirjavinkkariyhdistys hoitaa yhteisessä mainoksessaan kaikkien tapahtumien tiedotukset.

Otamme mielellämme myös kuvia tapahtumastasi. Voit lähettää niitä samaan sähköpostiosoitteeseen tai linkittää niitä vaikka vinkkariblogiin http://vinkkarit.vuodatus.net/

Tiedot vinkkauksista löytyvät vinkkariblogista http://vinkkarit.vuodatus.net/ sekä facebookista http://www.facebook.com/pages/Kirjavinkkariyhdistys-ry/197355115440.

Kirjavinkkausmaratonissa ovat kumppanina yhdistyksen lisäksi Suomen sanataiteen opetuksen seura, Kirjastoseuran nuortenkirjastotyöryhmä.